برند سازی کسب و کار:
شاید از خودتان بپرسید که چطور میتوانم کسب و کارم را از میان تمام رقبا متمایز کنم؟ پاسخ این سوال برند سازی کسب و کار میباشد.
شناخته شدن برندتان در میان مردم، میتواند تاثیر زیادی روی فروش شما داشته باشد.
گاهی اوقات ممکن است از کیفیت محصولات خود مطمئن باشید و حتی نسبت به رقیبانتان قیمت مناسبتری هم داشته باشید، اما به دلیل اینکه برندتان شناخته شده نیست، مشتریان زیادی را از دست بدهید. پس توصیه میکنم برند سازی کسب و کارتان را جدی بگیرید.
7 استراتژی برند سازی در کسب و کار ۲۰۲۲:
۱- شناسایی مخاطبان:
اولین قدم در برند سازی کسب و کار، اینه که مخاطبان هدف خود را بشناسید.
اگر شما بدانید که محصول شما برای چه گروه از افرادی مناسب است، به راحتی میتوانید برندتان را معرفی کنید و فروش خوبی داشته باشید.
مثلا اگر محصول شما مربوط به پوشاک زنانه میباشد، طبیعتا مخاطبان شما خانمها هستند. بنابراین اگر به دنبال این هستید که برندتان را معرفی کنید باید در جاهایی تبلیغ کنید که بیشتر خانمها حضور دارند.
2- هدف کسب و کارتان را مشخص کنید:
هر کسب و کار برای اینکه بتواند رشد خوبی داشته باشد، باید هدف مشخصی داشته باشد.
اگر برای هدفتان برنامهای ندارید، پیشنهاد میکنم همین حالا اقدام کنید.
قبل از اینکه شروع به برند سازی کسب و کارتان کنید، از خودتان سوال کنید که دوست دارید سال آینده به چه جایگاهی رسیده باشید؟ آیا انجام برند سازی میتواند شما را به اهدافتان برساند؟
اگر برای برند سازی کسب و کارتان هدفی نداشته باشید، مسیر سختی را باید طی کنید.
اکثر رقبای کاری شما، برای ماه و سالهای آیندهشان هدف مشخصی دارند. بنابراین پیشنهاد میکنم برای برند سازی حتما هدف مشخصی داشته باشید.
3- یک وبسایت برای کسب و کارتان راه اندازی کنید:
یکی از راههای برند سازی در کسب و کار، داشتن یک وبسایت میباشد. تمام کسب و کارهای بزرگی که میبینید، برای خودشان سایت دارند.
با کمک وبسایت میتوانید مخاطبان هدفتان را جذب کنید و به راحتی برندتان را معرفی کنید.
با راه اندازی وب سایت علاوه بر اینکه میتوانید برندتان را قویتر کنید، بلکه میتوانید اعتماد مخاطبان را نسبت به کسب و کارتان افزایش دهید.
4- افرادی که نسبت به برندتان وفادار هستند را بشناسید:
در بین افرادی که با برند شما آشنا میشوند عدهای وفادارهم هستند که برند شما را به دوستان و آشنایان خودشان معرفی میکنند.
اگر به دنبال راهی هستید تا برندتان را گسترش بدید، شناسایی افراد وفادار میتوانند کمک زیادی به رشد و توسعه کسب و کارتان کنند.
5- یک لوگو برای کسب و کارتان بسازید:
یکی دیگر از روشهای برند سازی، طراحی لوگو مخصوص کسب و کار میباشد.
شما باید برای توسعه کارتان، لوگویی مخصوص طراحی کنید تا مخاطبان به محض مشاهده آن، به یاد برندتان بیوفتند.
شما میتوانید با انتخاب رنگ و طرح خاص در لوگوی خود، باعث شوید تا همیشه در یاد مخاطبان بمانید. پس طراحی لوگو را در کسب و کارتان جدی بگیرید.
6- برندتان را در مکانهای متفاوت به مشتریان خود نشان دهید:
عدهای تصور میکنند که اگر تمام پولشان را در یک مسیر هزینه کنند، میتوانند برندشان را تقویت کنند. اما باید بگم که این کار اشتباه است.
اگر به دنبال این هستید تا برندتان را گسترش دهید، باید در شبکههای اجتماعی مختلف حضور داشته باشید و برندتان را به مردم معرفی کنید.
اینکه فقط در اینستاگرام حضور داشته باشید و تمام پولتان را در اینستاگرام هزینه کنید، نمیتواند شما را به رشد خوبی برساند.
برند سازی زمانی صورت میگیرد که مخاطبان شما را در بیشتر شبکههای اجتماعی بتوانند پیدا کنند.
7- به هیچ عنوان برندهای دیگران را کپی نکنید:
همانطور که میدانید، برند سازی یک روزه اتفاق نمیافتد. تمام برندهای معروفی که میبینید بعد از سالها تلاش توانستند به این میزان از محبوبیت برسند. اگر شما بخواهید از نام دیگران کپی کنید به این امید که مسیر چند ساله را یک شبه طی کنید، کاملا در اشتباه هستید.
اگر از برندهای دیگران کپی کنید، ممکن است از شما شکایت کنند و مجازات سنگینی برای شما داشته باشد.
در صورتیکه به دنبال برند سازی به صورت حرفهای هستید، باید یک نام تجاری برای کسب و کارتان انتخاب کنید که کاملا خاص و متفاوت باشد. برند سازی فقط یک اسم نیست بلکه هویت و اعتبار شما را نشان میدهد. پس برند سازی را جدی بگیرید و کاملا اصولی برای برندینگ اقدام کنید.