آموزش دیجیتال مارکتینگ:
دیجیتال مارکتینگ در واقع نوعی تبلیغات به شیوه مدرن میباشد و از روش های سنتی و قدیمی مثل بیلبورد، رادیو، تلویزیون و همچنین تبلیغات چاپی پیروی نمیکند. در واقع این روزها کاربرد دیجیتال مارکتینگ به شدت افزایش پیدا کرده است. پس اگر میخواهید دیجیتال مارکتینگ را یاد بگیرید این مقاله را تا آخر بخوانید.
چه افرادی باید آموزش دیجیتال مارکتینگ را شروع کنند؟
کسانی که دارای کسب و کار کوچکی هستند و همچنین کارآفرینان حتما باید برای یادگیری دیجیتال مارکتینگ اقدام کنند. حتی اگر یک متخصص دیجیتال مارکتینگ از بیرون استخدام میکنید، پیشنهاد میکنم خودتان هم یاد بگیرید زیرا به شما کمک میکند تا بفهمید مشتریان شما چه کسانی هستند و چگونه میتوانید به آنها دسترسی داشته باشید و حتی میتوانید بفهمید از بازاریابی خود به چه هدفی میخواهید برسید.
اگر با بهینه سازی موتور جستجو و رسانه های اجتماعی برای تعامل با مخاطبان خود تا حدی آشنا هستید، احتمالا درک خوبی از دیجیتال مارکتینگ دارید.
دیجیتال مارکتینگ از چه شاخه هایی تشکیل میشود؟
به طور کلی دیجیتال مارکتینگ یک رشته جداگانه ای نیست و مجموعه ای از رشتهها باهم دیجیتال مارکتینگ را شکل میدهند.
در زیر میتوانید نام این رشته ها را ببینید:
- بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
- تبلیغات پرداخت در ازای کلیک (PPC)
- مارکتینگ از طریق شبکه های اجتماعی
- بازاریابی ایمیلی
- بازاریابی محتوایی
- بازرایابی ویدئویی
- بازاریابی موبایلی
- بازاریابی وابسته
- سایت یا بازاریابی نرخ تبدیل
اگر مجموعه این موارد را بلد باشید، میتوان گفت که در حوزه آموزش دیجیتال مارکتینگ مهارت و تخصص دارید.
سئو یا بهینه سازی موتور جستجو:
در سئو میتوانید ترافیک سایت خود را از طریق جستجوی ارگانیک افزایش دهید. اگر برای سئو خود یک استراتژی خوبی داشته باشید، میتوانید تعداد بازدید کننده های سایت خود را افزایش دهید و محتوایی را به کاربران تان نمایش بدهید که به دنبال آن هستند و همچنین کیفیت سایت خود را بیشتر کنید.
موتورهای جستجو، دارای خزنده هایی هستند که به کمک الگوریتم هایی که دارند اطلاعات سایت شما را جمع آوری میکنند و اگر محتوای با کیفیتی داشته باشید در رتبه بالاتری قرار میدهند. همچنین گوگل همیشه تلاش میکند اطلاعاتی را در اختیار مخاطبان خود قرار دهد که با نیاز آنها مرتبط باشد.
موتورهای جستجو به برخی عوامل که در زیر میبینید اهمیت زیادی میدهد و در رتبه بالاتر قرار میدهد:
- کاربر پسند بودن سایت: اگر میخواهید ترافیک خوبی از سایت خود جذب کنید سعی کنید آن را کاربر پسند کنید به طوری که از طریق موبایل و کامپیوتر و دستگاه های دیگر بتوانید استفاده کنید. این روزها بسیاری از کاربران با گوشی های همراه وارد سایت میشوند بنابراین کاربرپسند بودن سایت برای گوگل اهمیت زیادی دارد.
- استفاده نکردن از محتوای کپی: یکی از مواردی که گوگل حساسیت زیادی نشان میدهد، زمانی است که با محتوای کپی برخورد کند. سعی کنید محتوایی که مینویسید کپی نباشد و اگر هم از جایی مینویسید سعی کنید متن آن را تغییر دهید و از خودتان بنویسید. گوگل با محتوایی که کپی باشد سایتش را پنالتی میکند و رتبه خوبی نمیدهد.
- محتوای مرتبط بنویسید: اگر محتوایی که مینویسید با کلمه کلیدی مرتبط نباشد، سایت شما رتبه خوبی نمیگیرد. در واقع باید مطلبی که مینویسید در مورد کلمه کلیدی باشد. برای اینکه به گوگل بگویید متن شما مربوط به کلمه کلیدی میباشد میتوانید از کلمه کلیدی چندین بار در متن خود استفاده کنید. اینجوری گوگل میفهمد که محتوای شما مرتبط با کلمه کلیدی میباشد. البته استفاده از کلمه کلیدی در ابتدای جمله یا پاراگراف اول تاثیر بسیاری در گوگل دارد. پس سعی کنید در ابتدای محتوای خود حتما از کلمه کلیدی خود استفاده کنید.
برای یادگیری سئو از چه سایتی کمک بگیریم؟
سایت هایی وجود دارند که کمک میکند تا سئو را به خوبی یاد بگیرید. در زیر میتوانید این سایت ها را ببینید:
- SEMRush: در این سایت میتوانید به دوره های رایگانی در مورد دیجیتال مارکتینگ دسترسی داشته باشید و گواهینامه بگیرید.
- Google Analytics: این سایت کمک میکند تا درک بهتری از عملکرد محصول داشته باشید
- Hubspot: از این سایت میتوانید دوره هایی رایگان از سئو را ببینید.
بهینه سازی نرخ تبدیل:
ممکن است بازدید کننده های زیادی در سایت خود داشته باشید اما همه آنها اقدامی در سایت شما انجام ندهند. نرخ تبدیل در واقع تعداد کاربرانی را نشان میدهد که به مشتری تبدیل شدند و محصول شما را خریداری کرده اند. به بیانی راحت تر افرادی که چرخه فروش شما را تکمیل کرده اند، نرخ تبدیل شما را تشکیل میدهند. پس یکی از کارهایی که در دیجیتال مارکتینگ باید یاد بگیرید بهینه کردن نرخ تبدیل و افزایش فروش میباشد.
نرخ تبدیل فقط شامل خرید کاربر نیست. هر هدفی که برای سایت خود در نظر میگیرید مثل ثبت نام کاربر، خرید کاربر و… اگر توسط بازدیدکننده ها انجام شود یک نرخ تبدیل محسوب میشود.
برای بدست آوردن نرخ تبدیل میتوانید تعداد دفعاتی که بازدیدکننده ها هدف شما را تکمیل میکنند را تقسیم بر تعداد بازدید کل سایت خود کنید و در عدد 100 ضرب کنید، عددی که بدست میآید نرخ تبدیل شماست که به صورت درصد بیان میشود.
نگران نباشید آموزش هنوز تمام نشده است. در آینده منتظر آپدیتهای جدید باشید.